HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.03.18. 17:10 365NE Admin

4. havi mérlegelés - Előtte/utána-február/március

Újabb hónap telt el, úgyhogy jöjjön az újabb összehasonlítás!

A méreteim 2011. március 17-én:

Derék: 98,5 cm

Mellkas: 112 cm 

Bicepsz: Jobb 40,5 cm - Bal 42 cm

Tricepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cm

Súly: 87,9 kg

Az Insanity az eddigi adatok alapján nem hozott komoly eredményeket. Ezt én inkább annak vagyok hajlamos betudni, hogy sokkal több pihenőnapot tartok, így jelentősen kevesebb edzésnappal kellene jobb eredményt produkálni. Ha hazajöttem, megpróbálom sűrűbbre venni a programot, hogy ne csak fél kilós és fél centis fogyások legyenek - illetve a két centis mellizom növekedést meghaladó érték se lenne rossz, meg némi bicepsz-vastagodás :)

Lapozás után a havi változást szemléltető animációt találjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: előtte/utána február/március


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr572750546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása