HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.04.01. 15:34 365NE Admin

365 nap edzés/46.nap

Helló, üdv mindenkinek, igen, visszajöttem, jó volt, majd beszámolok róla.

Két gond van csupán, egyrészt meglehetősen zsúfolt lett a menetrend az új munkahelyemen, másrészt első nap csináltam egy cigánykerekes repülést egy fekete pályán, amit a vállam picit megsínylett.

Hogy teljesen azért ne essek ki a ritmusból, tegnap előtt csináltam még egy Cardio Recovery-t, hogy egy kicsit visszavezessem magam az Insanity-be. Holnap már "normális" edzést csinálok és igyekszem még aznap fel is pakolni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: március insanity edzésnap shaun t


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr422791402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handi Péter - ROVOM KÖREIMET 2011.04.04. 18:49:51

Rovom köreimet reggelente a park körül, a fennmaradás, a túlélés és a matuzsálemi életkor megközelítésének reményében. A tudatos ÉN-konzerválás gyakorlata újabb keletű, mert nagyszüleink mindezt még a Sorsra bízták, és vajmi keveset foglalkoztak testük...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása