HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.02.02. 13:20 365NE Admin

365 nap edzés/30. nap

Nyomom tovább gőzerővel az edzést, pár akadály most is van, csak hogy ne legyen egyszerű a helyzet. Pl. hiába toltam végig a 100 fekvőtámasz edzésprogramot, a mostani gyakorlatsorban lévő "explosive pushups" és a "staggered pushups" totálisan kicsinálják a bal csuklómat... 

Bár még csak félidőben járok a 300 workout-tal, már előre kinéztem egy másik tervet is, Insanity a neve, egy Shaun T nevű edző videóprogramja, ha minden igaz, hatvan napos kardio edzésterv. Kíváncsi leszek, hogy mit hoz majd két hét múlva a havi mérlegeslés, mert most valahogy nem érzem, hogy fogynék, bár a képek - és a ruhaméreteim - alapján mégis azt merem mondani, hogy van változás.

Minden esetre a kajálást egy kicsit próbálom visszafogni, mert tegnap este is letoltam vagy 3 szelet böhöm kenyeret vacsorára. Ez önmagában sem túl praktikus táplálék, ráadásul utána álltam még neki ugrabugrálni, ami teli hassal korántsem volt kellemes érzés, de ezt már csak a saját hülyeségem számlájára írhatom.

Szólj hozzá!

Címkék: február edzésnap 300 workout


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr832633277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása