HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.02.17. 22:05 365NE Admin

3. havi mérlegelés - Előtte/utána-január/február

Elérkeztem a negyedéves fordulóig, lássuk, hogy mi szépet (?) mutatnak a számok és a képek.

November-Február

 

A méreteim 2011. február 17-én:

Derék: 99(!) cm

Mellkas: 110 cm 

Bicepsz: Jobb 40,5 cm - Bal 42 cm

Tricepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cm

Súly: 88,2 kg

Ezek alapján a negyedév mérlege a következő: jelentős mértékben a 300 workout-nak köszönhetően lényegesen csökkent a derékméretem. A súlyom tartósan 90 kg alá süllyedt, de 88 kg alá nem tudtam lemenni. Ebben persze az izomtömeg növekedése (kar és mellkasi izomzat vastagodása) is "ludas" lehet, a lényeg, hogy szemmel láthatóan csökkent az úszógumim és a hasam.

Negyed év alatt eddig összesen 35 edzésnapot csináltam végig. Ez önmagában nem tűnik soknak, de tekintve a gyakorlatok nehézségét, kíméletlenségét és az elért, viszonylag jó eredményeket, úgy gondolom a programom eddig sikeres.

A holnapi izomlázamtól függően tartok pihenőt: ha nem jelentkezik fájdalom, akkor megcsinálom az új program Fit Test című bevezetőjét. Ez az edzésterv minimum 60 napos, így egy ideig nem kell azon törnöm a fejemet, hogy mit csináljak a következő hetekben.

Kattintás után, aki kíváncsi, megnézheti a többi mérlegeléshez képesti változásokat. Ebből viszont tuti nem fogok rendszert csinálni, mert így is majdnem belezavarodtam a különböző hónapokba... 

December-Február

 

Január-Február


 

Szólj hozzá!

Címkék: mérlegelés előtte/utána január/február


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr292669076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása