HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2010.12.18. 17:12 365NE Admin

1. havi mérlegelés - Előtte/utána-november/december

Rendhagyó módon ma két poszt lesz, ugyanis a mai nappal letudtam az első hónapot! Lássuk elsőnek egy gagyi, de a célnak tökéletesen megfelelő PhotoShop-os animációval, hogy mire volt elég 30, betegséggel is fűszerezett nap és összesen 12 edzés.

Nos, nagy örömömre a legkritikusabb terület, amiről azt gondoltam, hogy a legmakacsabb zsírréteg lesz, így utolsónak fog "megmozdulni", az oldalamon lévő úszógumi láthatóan csökkent. A kép azt kevésbbé adja vissza, de ment le előlről is a felesleggel, de beszéljenek a számok:

A méreteim 2010. december 17-én:

Derék: 99 cm

Mellkas: 108 cm 

Bicepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cm

Tricepsz: Jobb 38,5 cm - Bal 42 cm

Súly: 88,1 kg

Összefoglalva: lement a derekamról 4 cm, a bal karom 2 cm-t vastagodott, mindezt úgy, hogy a jobb egy milimétert nem változott (ráadásul jobb kezes vagyok!). A súlyom 2,1 kg-mal csökkent, ez elsőre nem tűnik soknak, de mindössze 12 alkalommal edzettem és ehhez mérten jó eredménynek gondolom. Ha ezt az ütemet minden hónapban tartani tudnám (szinte fizikai képtelenség, hogy így legyen), akkor egy év alatt több, mint 25 kilót tudnék ledobni, ami közelít a vágyott 75 kg-os célomhoz.

Az eddig használt edzéstervből még hat alkalomra való van hátra, illetve egy napot rászánok a programokat megkoronázó 100 fekvőtámaszra és 200 felülésre. Ezzel így 14-15 nap alatt fogok végezni, ha minden a terv szerint halad. Az ünnepek ebben segíthetnek, meg jelentősen több szabadidőm lesz. Ha ezeket cirka 2 hét alatt kivégzem, akkor egyelőre még nem térek át a 300 Workoutra, mert azt szeretném majd látni, hogy az önmagában, egy hónap alatt milyen változást tud hozni (úgy gondolom, hogy mindenképpen többet, mint a mostani, mert baromi kemény és van benne sok aerob elem is). Hogy pontosan mivel töltöm ki az így keletkező 2 hetes lyukat, még nem tudom. Eddig az tűnik a legjobb megoldásnak, ha a mostani tervekből kiveszem a két legnehezebb napot és azokat ismétlem majd a fennmaradó időben.

Szólj hozzá!

Címkék: mérlegelés előtte/utána november/december


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr782623466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása