HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.01.09. 14:45 365NE Admin

A Megmérettetés

Ma nekivágtam a 100 felülés és a 200 fekvőtámasz lenyomásásának, de beletört a bicskám, méghozzá alaposan. Az eredmények:

100/56 fekvőtámasz

200/100 felülés

Nem lesújtóan rossz, de az elvárthoz képest csúnyán alulmaradtam. Nem baj, néhány hét múlva újra megpróbálom, addigra remélhetőleg még erősebb és könnyebb leszek és jobban sikerül a dolog ;)

Az elsődleges célom végsősoron a fogyás és egy általános erőnlét megszerzése volt, így nem vagyok elkeseredve, mert ez a kettő teljesült. A következő mérlegelésig még 7 nap van, addig aerob edzéseket fogok csinálni, ennek a részleteiről a következő posztban fogok beszámolni.

Szólj hozzá!

Címkék: január


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr542623133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása