HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.01.18. 13:18 365NE Admin

2. havi mérlegelés - Előtte/utána-december/január

Sajnos a tegnapi napot elszúrtam (majd megírom, miért), így eggyel csúszott a mérlegelés, most ezt pótlom. Az első animáció mutatja a teljes, 2 havi változást, az alsó az első mérlegeléshez képest beállt változásokat hivatott illusztrálni.

November-Január

December-Január 

 

A méreteim 2011. január 18-án:

Derék: 102 cm

Mellkas: 108 cm 

Bicepsz: Jobb 39,5 cm - Bal 42 cm

Tricepsz: Jobb 38,5 cm - Bal 42 cm

Súly: 88,6 kg

Összefoglalva: ez a hónap nem volt a legszerencsésebb, a derekamat 2 cm-rel vastagabbnak mértük, ami lehetne még mérési hiba, de félek, hogy nem az, kiváltképp, hogy a súlyom is növkedett a csökkenés helyett, bár nem sokat, összesen fél kilót. A karon és a mellkason nincs különösebb változás.

A fentiek egy kissé lelomboztak, de nem adom fel ilyen könnyen. A következő egy hónapban jön a 300 Workout, ami eddigi tapasztalataim alapján az egyik lekeményebb edzésterv. Heti három-négy alakalommal fogom nyomni, ahogy az izomláz és az időm engedi. Mindenképpen megpróbálok egy keményebb hónapot összehozni, amivel eredményesen tudom majd zárni az első negyedévet!

Szólj hozzá!

Címkék: előtte/utána december/január


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr852622908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása