HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2010.11.28. 17:24 365NE Admin

Betegség miatt zárva

Sajnos az edzést határozatlan ideig, de legalábbis néhány napig biztosan szüneteltetnem kell, mert péntek éjjel rosszul lettem - úgy hánytam, mint még életemben soha - és azóta sem akar érdemben javulni az állapotom.

A gyomrom egy fokozattal jobb, bár ételt még így is csak minimális mennyiségben tudok bevinni - ma reggel felbátorodtam, ebédre már ettem egy kevés zöldséglevest, hiba volt - minden étkezés után fájdalmaim vannak.

Erős lázzal küzdök, tegnap arra nem volt erőm, hogy a gépig elkúszva feltöltsem a pénteken még letudott edzés anyagait.

Remélem, hogy holnapra javul az állapotom és az orvos tud valamit adni, hogy jobban legyek - így reményeim szerint szerdán folytatni tudom a programot...

...addig edzés helyett, fogyókúraként marad a diétás étkezés és a kényszerű koplalás...

 

Szólj hozzá!

Címkék: akadály kerékkötő


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr992623498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása