HTML

Miről szól az oldal?

2010. november 17-én nagy fába vágom a fejszém: a 25. születésnapom alkalmából belevágok egy 1 éves edzésbe, amellyel célom, hogy a jelenlegi túlsúlyt ledobjam és visszaszerezzem a régi, egészségesebb formám. A blogban elsősorban az edzés előrehaladtával látható fejlődés fotódokumentációi lesznek fent, valamint a használt edzéstervek, technikák.

Linkblog

2011.04.22. 16:12 365NE Admin

Szünidő?

Igen, szünidő, legalábbis valami olyasmi.

Eredetileg mikor a blog elindult, eldöntöttem, hogy ez az oldal nem fog másról szólni, mint az edzés, nem fogok írni a napi dolgaimról, de ezt a "fogadalmat" most mégis megszegem.

Dióhéjban: március elején új munkahelyem lett, egy nemrég indult multinál, ahol hamar kiderült, hogy nemcsak mint közép-, de mint felsővezető is megállhatom a helyem. Az igyekezetemet, ami sokszor reggel 9-től este 8-ig tartó, néha a másnapba belenyúló éjszakai melót jelentett, most hétfőn egy kinevezéssel jutalmazták - kvázi a harmadik ember lettem egy 50 fős cégben.

A fentiek alapján gondolom nyilvánvaló, hogy ez a rengeteg munkaóra mellett rengeteg felelősséget is jelent - nem beszélve a stresszről és a kimerültségről.

A 365 nap edzést viszont nem fogom feladni.

A mostani kényszerpihenő után - amit erősített a snowboard-os esésem után megmaradt vállfájás is - újraindul a lap, végre feltöltöm a 48. edzés anyagait, megcsinálom a kimaradt mérlegelést és újrastruktúrálom az edzések menetét az új időbeosztásom fényében.

Nincs akadály.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://365napedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr902847823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása